סיפור קצר על פרגיות בתנור:
בשר עוף נחשב קל מאוד להכנה בקרב חובבי הבישול בארץ ובעולם, בשר עוף אינו דורש יישון הבשר וזמן הבישול שלו בדרך כלל מאוד מהיר בגלל זמן בישול קצר יחסית לנתחים של בשר יש הרבה חובבי בישול מתחילים שמעדיפים להתחיל איתו בבישול ולא לבחור בבשר בקר או כבש, הבשר המובחר של העוף הוא כמובן פרגיות, רוב האנשים מעדיפים לאכול פרגיות בתנור, בבלוג שלנו תוכלו למצוא כמעט כל מתכון שקשור לפרגיות בתנור .מצרכים להכנת פרגיות בתנור ברוטב חמוץ מתוק:
2 ק"ג פרגיות
4 גזרים קלופים וחתוכים לרצועות
2 תפוחי אדמה חתוכים וקלופים לרצועות
פפריקה חריפה
כמון
פלפל ירוק חריף חתוך לרצועות
פפריקה מתוקה
מלח גרוס
פלפל גרוס
שמן זית.
אופן ההכנה:
מוסיפים לקערה את כל הפרגיות ואת כל התבלינים, מוסיפים 4 גזרים חתוכים ו4 תפוחי אדמה מוסיפים גם את הפרגיות וגם 2 כפות כמון, 3 כפות פפריקה חריפה, כף מלח גרוס, 5 כפות שמן זית 2 כפות פלפל גרוס 2 כפות פפריקה מתוקה 2 פלפלים חריפים חתוכים, מערבבים את הכל ומוסיפים לתבנית גדולה, מחממים מראש את תנור ומכניסים את הפרגיות בתנור למשך 50 דקות בחום של 150 מעלות, בתאבון.
![]() |
פרגיות בתנור |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה