פרגיות בתנור בפלפל שחור:
מצרכים:
פלפל שחור (לא גרוס)
פפריקה חריפה
פפריקה מתוקה
שמן קנולה
שום
קילוגרם פרגיות.
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה עגולה את הפרגיות מוסיפים כף פפריקה חריפה, כף פפריקה מתוקה 4 כפיות פלפל שחור לא גרוס, 3 שינים שום, שמן מעל הכל ומערבבים,לאחר מכן יש להכניס את הפרגיות בתנור בחום של 160 מעלות למשך 45 דקות לערך.
שיטת שימור ובישול פרגיות בתנור בהיסטוריה:
בעבר הרחוק לא היו תנורים לבישול פרגיות בתנור, לכן היום מבשלים את הבשרים העופות בתוף תנורים שהיו בתוך האדמה או שהיו צולים את העופות על אש גלויה (שיטת בישול האסאדו).
היו עוד הרבה שיטות שימור ובישול מזון, היום לא נחשוף אתכם לא שיטות הבישול האלו אבל תקבלו הצצה כל פוסט לאיך היו נוהגים בבשר ועופות פעם.
אחת השיטות לשימור המזון הייתה להכניס את הבשר (בארצות כמו רוסיה וכו') מתחת לאדמה וכך היה אפשר לשמור את המזון בקירור (כי היה שם רוב הימים בשנה שלג).
בכל מקרה לא משנה איך אתם אוהבים את הפרגיות בתנור שלכם העיקר שתכינו לכם ולמשפחה שלכם מתכונים שקל להכין וכיף לאכול, בתאבון .
![]() |
פרגיות בתנור |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה